Liga Naţională de handbal masculin, turneul de la Cluj

Victorie la 10 goluri diferenţă! HC Dobrogea Sud a făcut instrucţie cu CSM Făgăraş

244
Victorie la 10 goluri diferenţă! HC Dobrogea Sud a făcut instrucţie cu CSM Făgăraş - victorie2-1618842294.jpg

Articole de la același autor

HC Dobrogea Sud a început perfect penultimul turneu din Liga Naţională, găzduit de municipiul Cluj. Echipa constănţeană a câștigat la 10 goluri diferență, scor 36-26, meciul cu CSM Făgăraș, după o repriză secundă foarte bună.

Prima repriză a fost echilibrată, tabela indicând la pauză 14-12 pentru HCDS, însă, în partea a doua a jocului, delfinii” au reușit să se desprindă decisiv, grație unei serii de cinci goluri, între minutele 37 și 44, de la 18-16 la 23-16. Brazilianul Chiuffa a fost omul meciului, cu 11 reușite, secondat de Șandru, care a reintrat cu poftă de gol după perioada de refacere care a urmat accidentării suferite la sfârșitul lunii martie. De asemenea, puștii Ostace și Stănescu și-au trecut și ei numele pe lista marcatorilor.

„Un meci care trebuia câștigat și pe care l-am câștigat relaxat. Dacă prima repriză a fost mai complicată, în partea a doua am jucat foarte bine. Ne-am luat punctele și ne pregătim acum pentru marele derby de marți, cu Dinamo”, a declarat, pentru site-ul oficial al clubului, preşedintele HC Dobrogea Sud, Ionuţ Stănescu.

HC Dobrogea Sud (antrenori Djordje Cirkovic, George Buricea): Iancu, Vasile - Chiuffa 11, Șandru 5, Komogorov 4, Andrei 3, Ilie 3, Susanu 3, Simovic 2, Nistor 1, Chikovani 1, Nikolic 1, Stănescu 1, Ostace 1, Buricea, Ignat.

Iată rezultatele înregistrate în celelalte partide ale etapei a XXV-a: Politehnica Timișoara - HC Minaur Baia Mare 21-23, Potaissa Turda - Magnum Botoșani 37-34, Dinamo Bucureşti - CSM București 28-22, CSU din Suceava - CSM Reșița 25-19, CSM Vaslui - CSM Bacău 29-26, HC Buzău - CSM Focșani 23-28. Steaua Bucureşti a stat.

XXX

Luni, 19 aprilie, a fost zi de pauză în turneul de la Cluj, iar marți, 20 aprilie, de la ora 18.25, HC Dobrogea Sud va disputa derby-ul cu Dinamo Bucureşti, la Sala „Horia Demian”. Partida va fi transmisă în direct la TVR 1. Miercuri, 21 aprilie, de la ora 13.00 (online, pe FRH TV), tot la Sala „Horia Demian”, echipa constănţeană va înfrunta pe CSU din Suceava.

„Jucăm cu Dinamo, un derby al campionatului în ultimii ani. Ei sunt aproape campioni, dar ne dorim o victorie de palmares, care ne-ar consolida totodată locul doi în clasament. Sperăm să luăm toate punctele la turneul de la Cluj.

Intrăm în ultima linie dreaptă a acestui sezon, care a început cu meciuri pe teren neutru și tot așa se va termina. După campionat, va fi Cupa României, tot sub formă de turneu. Într-o săptămână se va decide tot. Unul dintre obiectivele noastre este să jucăm finala cupei. Sperăm să aducem un trofeu la Constanța”, a mai spus preşedintele Ionuţ Stănescu. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6909 secunde