Victorie categorică pentru Farul. Antonio Cruceru a reușit un hat-trick.

215
Victorie categorică pentru Farul. Antonio Cruceru a reușit un hat-trick. - victorie-1582473896.jpg

Articole de la același autor

Etapa a 22-a din Liga a 2-a de fotbal a consemnat victoria formației FC Farul Constanța în partida disputată sâmbătă, pe stadionul din strada Primăverii, jucătorii pregătiți de Ianis Zicu și Daniel Florea trecând de Concordia Chiajna, cu scorul de 3-1 (A Cruceru 7-pen., 14-pen., 58 / St. Cucu 90).


Meciul a debutat favorabil pentru Farul, fundașul Bogdan Vișan fiind eliminat în minutul 4, după ce l-a faultat în careu pe Ionuț Stoica, la primul atac al echipei gazdă. 


Kanda nu l-a putut învinge pe Greab de la punctul cu var, dar lovitura de la 11 metri s-a repetat și Antonio Cruceru a deschis scorul în minutul 7. Alexandru Stoica a obținut și el un penalty, în minutul 14, iar Antonio Cruceru a marcat din nou. 
Mijlocașul constănțean și-a trecut pentru a treia oară numele pe lista marcatorilor în minutul 58, trimițând mingea cu capul, din marginea careului mic, în plasa porții adverse. 


Golul de onoare al oaspeților a fost înscris de Stelian Cucu, în minutul 90.
FC Farul este pe locul 7 în Liga a 2-a, cu 32 de puncte și continuă să spere că, la finalul sezonului, va prinde unul dintre primele trei locuri.


În etapa viitoare constănțenii vor juca împotriva celor de la Petrolul Ploiești, pe stadionul "Ilie Oană".


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5097 secunde