„Veteranul” Buricea: „M-ar interesa să-i batem pe Dinamo”

116
„Veteranul” Buricea: „M-ar interesa să-i batem pe Dinamo” - veteranul2-1605885307.jpg

Articole de la același autor

Divizia A la handbal masculin reporneşte la drum, după opt luni de pauză. Duminică, 22 noiembrie, HC Dobrogea Sud II va da piept cu Dinamo II, în primul turneu al noului sezon, de la Cluj-Napoca. Va fi o avanpremieră a derby-ului din Liga Naţională, programat pe 27 noiembrie, în Bucureşti.

Antrenor al echipei a doua, alături de Enis Murtaza, George Buricea se antrenează pentru duelul cu Dinamo, dar se ocupă și de pregătirea și promovarea tinerilor de la Academia Dobrogea Sud la echipa mare.

„Mă bucur că începem, pentru că ne tot antrenam și nu jucam. Era greu și pentru noi, ca antrenori. Cât să-i mai motivezi pe băieți? Este bine că unii băieți s-au antrenat și cu prima echipă. Și ceilalți au mai făcut individualizare cu cei tineri de la prima echipă.

Jucăm la Cluj-Napoca, în primul turneu, cu Târgu Jiu, Medgidia și Dinamo. Obiectivul nostru este să creștem jucători, să aducem jucători la prima echipă. Dar, m-ar interesa să-i batem pe Dinamo”, a declarat, pentru site-ul oficial al clubului, George Buricea.

Puștii de la echipa a doua a HCDS prefațează, așadar, meciul din Liga Naţională. Derby-ul etapei a 11-a, care va opune primele două clasate, se joacă în Sala Rapid din Bucureşti, pe 27 noiembrie, de la ora 18.25, fiind transmis în direct la TVR 1.

„Sunt cinci săptămâni fără meci. Este mult doar să te antrenezi, îți pierzi forma sportivă. Una e să te antrenezi, alta e să joci. După cinci săptămâni, e greu să știi la ce te poți aștepta la primul meci. Și asta e valabil pentru toate echipele. Nu ai cum să fii în formă sportivă”, a mai spus „veteranul” Buricea. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2782 secunde