Veste bună! Suporterii ar putea reveni pe stadioane în 2-3 luni

241
Veste bună! Suporterii ar putea reveni pe stadioane în 2-3 luni - fotbalstadioane-1612889056.jpg

Articole de la același autor



Ministrul Tineretului şi Sportului, Eduard Novak, a declarat, marţi, 9 februarie, într-o conferinţă de presă, că suporterii ar putea reveni pe stadioane peste aproximativ 2-3 luni dacă rata de infectare cu virusul Covid-19 va scădea. 


„Chiar ieri am avut o discuţie bună cu domnul Voiculescu (n.r. - ministrul Sănătăţii) şi domnul Burleanu (n.r. - preşedintele Federaţiei Române de Fotbal). Dacă cifrele arată bine (n.r. - rata de infectare la nivel naţional), cred că în 2-3 luni putem să începem să deschidem stadioanele pentru public. O veste bună după discuţia cu Ministerul Sănătăţii este schimbarea testelor PCR cu cele antigene, rapide, pentru sportivi. Şi vom începe cu sporturile pe echipe, fotbal, rugby, handbal şi celelalte, pentru că ele au cele mai mari costuri”, a declarat ministrul Tineretului şi Sportului. 


Pe de altă parte, Liga Profesionistă de Fotbal a publicat pe site-ul oficial un set de condiţii ce trebuie îndeplinite de către cluburi şi autorităţi pentru ca suporterii să se poată întoarce pe stadioane la meciurile de Liga I, printre acestea aflându-se şi tipărirea de bilete personalizate, astfel încât suporterii să poată fi identificaţi. 






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6873 secunde