Verdictul TAS, Viitorul sau FCSB? Judecătorii de la Lausanne decid azi campioana Ligii 1

116
Verdictul TAS, Viitorul sau FCSB? Judecătorii de la Lausanne decid azi campioana Ligii 1 - viitorulfcsb-1499926263.jpg

Articole recomandate

Judecătorii de la TAS au audiat ieri reprezentanții Viitorului și ai FCSB în cadrul procesului inițiat de roș-albaștrii în care aceștia revendică titlul de câștigători ai Ligii 1, iar astăzi urmează să dea verdictul.


xxx


Verdictul TAS chiar cu o zi înainte de tragerea la sorți pentru preliminariile UEFA Champions League. Audierile de miercuri au durat aproape 5 ore, iar pe lângă reprezentanții Viitorului și ai FCSB, au fost audiate și Federația Română de Fotbal și Liga Profesionistă de Fotbal.


Faptul că dosarul este unul stufos i-a determinat pe judecători să amâne decizia pentru o zi. Viitorul și FCSB au terminat la egalitate de puncte play-off-ul Ligii 1. LPF susține că în această situație câștig de cauză are echipa care a avut rezultate directe mai bune în play-off, respectiv Viitorul.


În schimb, oficialii FCSB spun că ar trebui să se țină cont și de rezultatele directe din sezonul regulat, situație în care roș-albaștrii s-ar afla în avantaj și ar trebui să fie desemnați campioni. În ciuda optimismului afișat în ultima perioadă, Gigi Becali a surprins și susține că are tot mai puține speranțe să aibă câștig de cauză la Lausanne. "Pe măsură ce trece timpul și se apropie verdictul, parcă au scăzut speranțele, nu știu de ce. Probabil și pentru că vreau să se termine odată balamucul ăsta. Fie ce-o fi", a declarat patronul FCSB, la "Digi Sport Special".






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.2091 secunde