Verdict crunt pentru Cristina Neagu. Va lipsi cel puțin șase luni

206
Verdict crunt pentru Cristina Neagu. Va lipsi cel puțin șase luni - verdict-1544717471.jpg

Articole de la același autor

Cristina Neagu, cea mai bună handbalistă a lumii în 2010, 2015 și 2016, a suferit o ruptură a ligamentului încrucișat anterior și va rata ultimele două meciuri ale României la Campionatul European de handbal feminin din Franța 2018.

"Din păcate, diagnosticul Cristinei a fost confirmat: ligament încrucișat anterior rupt. Căpitanul echipei naționale va continua să fie alături de echipă la Paris, iar staff-ul medical analizează toate opțiunile pentru o recuperare cât mai rapidă", a precizat Federația Română de Handbal, pe pagina sa de Facebook.

La rândul său, Cristina Neagu a transmis mesajul următor: "Dragilor, vă mulțumesc pentru susținere. Din păcate, veștile nu sunt deloc bune. De ce mă temeam, nu am scăpat: ruptură de ligament încrucișat anterior. Mă încearcă multe gânduri și sentimente, dar tot ce pot să fac e să merg înainte. Rămân alături de fete până la final și visul meu continuă prin ele!".

Neagu s-a accidentat la genunchiul drept în min. 51 al partidei dintre România și Ungaria (29-31), miercuri seara, la Nancy, când a "aterizat" greșit la un duel cu Szimonetta Planeta. Interul stânga ar putea fi indisponibil mai multe luni, iar acest lucru va afecta și echipa de club, CSM București, calificată în grupele principale ale Ligii Campionilor.

Selecționerul naționalei României, Ambros Martin, a chemat-o de urgență la lot pe Bianca Bazaliu, de la CSM București, pentru a acoperi postul de inter stânga. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3155 secunde