Vasile Vicol se implică în ajutorarea copiilor care practică luptele

333
Vasile Vicol se implică în ajutorarea copiilor care practică luptele - vsile-1585753832.jpg

Articole de la același autor

Președintele Asociației Județene de Lupte Constanța, Vasile Vicol, demonstrează încă o dată că are un suflet de aur. El i-a îndemnat pe toți copiii care practică acest sport și care au nevoie de mâncare sau ajutor financiar să apeleze la el, pentru că este dispus să îi ajute.

"Îi provoc pe copilașii mei de la lupte să ia legătura cu mine. Cei care trec printr-o perioadă grea, gen că nu mai lucrează părinții, rezistă greu financiar etc., să mă contacteze, iar eu voi face în așa fel încât mâncarea să nu lipsească de pe masa voastră. Mai provoc, ațâț, întărât, incit și pe ceilalți binevoitori să ajute, să ofere mâncare cel puțin, cunoscuților, apropiaților.

În zilele astea greu încercate, trebuie să fim solidari cu ceea ce iubim, cu serul uman. Eu nu pot să mănânc când știu că voi nu aveți ce pune pe masă. Ne-am născut luptători, iar menirea noastră este de a lupta, de a lupta pentru a pune pâinea pe masă în momentul ăsta greu. Ajută și nu aștepta mulțumiri, umpleți sufletul cu sentimentul fericirii, cu starea asta de mulțumire sufletească intensă și deplină.

Trebuie să avem o responsabilitate morală față de omenire. Mereu am avut un cod moral puternic. Întâlnesc oameni care mă inspiră să fiu mai bun, să mă schimb în bine. Vine o vreme când se termină tot, iar de amintirile noastre grozave ne putem bucura doar în viața asta, construiește ceva și rămâi în amintirile altora, lasă un semn că ai fost, permite să rămână din tine un colțișor de poveste", a transmis Vasile Vicol. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4207 secunde