VAR, subiect de dispută între Real și Barcelona

225
VAR, subiect de dispută între Real și Barcelona - ddd-1576858982.jpg

Articole recomandate

Ernesto Valverde, antrenorul echipei FC Barcelona, a declarat vineri că implementarea arbitrajului video (VAR) nu va pune capăt nemulțumirilor și plângerilor, menționând că întotdeauna vor apărea situații care vor nemulțumi o echipă sau alta, conform Agerpres.

Declarația sa a fost făcută în contextul în care Real Madrid a criticat arbitrajul de miercuri din El Clasico (0-0), considerând că nu i s-au acordat două penaltyuri clare.

''Eu am spus-o de multe ori: VAR nu va pune capăt controverselor. Până la urmă arbitrul este cel care conduce o partidă și ia deciziile, VAR doar trebuie să-l ajute. Mereu vor fi nemulțumiri, polemici, contradicții, critici pe marginea arbitrajului și a acestei tehnologii'', a spus Valverde.

Clubul Real Madrid a deplâns prestația arbitrului central Alejandro Hernandez în El Clasico cu FC Barcelona, precum și faptul că sistemul VAR nu a intervenit la două acțiuni ale lui Raphael Varane pentru care a reclamat penalty, indicând pe site-ul său că "nici arbitrul și nici VAR" nu le-au văzut.

"Francezul a suferit o intrare dură cu talpa din partea lui Lenglet, iar două minute mai târziu a fost agățat de tricou de Rakitic", a denunțat gruparea madrilenă pe site-ul clubului. "Două minute mai târziu, Varane a fost agățat de tricou de Rakitic tot în interiorul careului. Din nou, arbitrul și VAR au decis să nu acorde sancțiunea maximă", se mai arată în mesaj.

A fost pentru prima oară din noiembrie 2002 când un Clasico s-a încheiat cu un scor ''alb''.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2876 secunde