"Valul Covid-19" a izbit şi handbalul! Meciul CSM Făgăraş - HCDS nu se mai joacă

136

Articole de la același autor

La fel ca întreg sportul românesc, şi handbalul este bulversat de pandemia Covid-19.

Meciul dintre echipele CSM Făgăraş şi HC Dobrogea Sud, contând pentru etapa a 10-a a Ligii Naţionale de handbal masculin, programat pentru ziua de vineri, 23 octombrie, la Sfântu Gheorghe, nu se va mai disputa, după ce gruparea braşoveană a anunţat că sunt infectări în lot cu virusul Covid-19.

„Am fost anunţaţi că meciul cu CSM Făgăraş nu va mai avea loc. În lotul braşovenilor, a fost depistată infectare cu Covid-19. Nu ştim despre câte cazuri este vorba, însă le dorim multă sănătate celor din echipă şi staff”, a declarat preşedintele HC Dobrogea Sud, Ionuţ Stănescu.

În aceste condiţii, echipa constănţeană nu va mai face deplasarea la Sfântu Gheorghe şi aşteaptă decizia Federaţiei Române de Handbal în privinţa acestui joc.

CSM Făgăraş este a doua echipă din Liga Naţională de handbal masculin care nu se va prezenta la Sfântu Gheorghe. Tot joi, 22 octombrie, conducerea clubului SCM Politehnica Timişoara a anunţat că un jucător a fost testat pozitiv la virusul Covid-19, astfel că nu se va mai deplasa la Sfântu Gheorghe, soarta meciului cu Minaur Baia Mare urmând a fi decisă tot de Federaţia Română de Handbal.

Liga Naţională de handbal masculin a fost afectată din plin de infectările cu virusul Covid-19. Minaur a trimis un lot „subţire” la turneul precedent de la Sfântu Gheorghe, CS Magnum Botoşani nu a participat deloc la acel turneu, CSM Focşani a fost exclusă din turneu, iar CSM Bacău a participat doar la ultimele meciuri, din cauza cazurilor pozitive.

v v v

George Buricea, veteranul din lotul HC Dobrogea Sud, este de părere în actuala situaţie marcată de pandemia Covid-19, misiunea antrenorilor va fi tot mai dificilă.

„Cine se adaptează din mers, cine are o bancă mai lungă, cine are norocul să nu se infecteze… Au apărut mai mulți factori care pot decide soarta unui meci. Este foarte greu ca antrenor să pregătești echipa într-o astfel de situație”, a declarat, pentru site-ul oficial al clubului, George Buricea. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.983 secunde