US OPEN. Serena Williams și Sloane Stephens și-au aflat adversarele

208
US OPEN. Serena Williams și Sloane Stephens și-au aflat adversarele - serenawilliamsusopenlavendertutu-1535957682.jpg

Articole recomandate

Jucătoarele americane de tenis Serena Williams, fost lider mondial, și Sloane Stephens, campioana en titre, s-au calificat, duminică, la New York, în sferturile de finală ale turneului US Open, ultimul de Mare Șlem al anului.

Serena Williams a pierdut primul său set în acest an la Flushing Meadows, dar a reușit să treacă de estoniana Kaia Kanepi (44 WTA) cu 6-0, 4-6, 6-3. Baltica, victorioasă în primul tur în fața liderului mondial, Simona Halep, ajunsese până în sferturi la ediția de anul trecut.

Williams (36 ani), numărul 26 mondial, dar cap de serie numărul 17, va juca în sferturi contra cehoaicei Karolina Pliskova, cap de serie numărul opt, în căutarea titlului său cu numărul șapte la US Open.

Sloane Stephens, numărul trei mondial, a trecut de belgianca Elise Mertens (15 WTA) în două seturi simetrice, 6-3, 6-3, în mai puțin de o oră și jumătate.

În faza următoare, Stephens o va întâlni pe letona Anastasija Sevastova (18 WTA), care a dispus în optimi de ucraineanca Elina Svitolina, numărul 7 mondial, cu 6-3, 1-6, 6-0. Sevastova se află în sferturi la US Open pentru al treilea an consecutiv.

Karolina Pliskova, finalistă în 2016 la New York, a învins-o în optimi pe australianca Ashleigh Barty (17 WTA) cu 6-4, 6-4. Jucătoarea de la antipozi, care a avut un joc agresiv, cu 29 de lovituri direct câștigătoare și 80% din puncte câștigate cu primul serviciu a fost lipsită de realism, notează AFP, nereușind să transforme niciuna din cele opt mingi de break create, în timp ce Pliskova le-a fructificat pe ambele de care a beneficiat.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7357 secunde