Urmăriţi de „101”. BC Athletic, a doua înfrângere în Cupa României

139
Urmăriţi de „101”. BC Athletic, a doua înfrângere în Cupa României - urmariti2-1605112651.jpg

Articole de la același autor

Echipa masculină de baschet BC Athletic Constanţa a suferit o nouă înfrângere în cel de-al doilea său meci susţinut, la Sala Sporturilor „Antonio Alexe” din Oradea, în cadrul turneului preliminar al Cupei României.

După 68-101 cu SCM Craiova în jocul de debut, formaţia antrenată de Alexandru Olteanu a cedat, scor 60-101, în faţa celor de la CSM CSU Oradea, una dintre formațiile cele mai puternice din campionat, vicecampioană a Cupei României în anii precedenți și campioană a Ligii Naționale în trei rânduri.

Deloc impresionaţi de cartea de vizită a adversarei, constănţenii au avut în primele două sferturi o evoluţie extrem de curajoasă, bihorenii având la pauza principală un avantaj minim, de o posesie, scor 46-44. Din păcate, sferturile trei şi patru au fost dominate categoric de echipa gazdă, care a depăşit, la fel cum o făcuse şi Craiova, „pragul” de 100 de puncte.

Iată şi alte rezultate înregistrate în turneul preliminar al Cupei României:

Grupa A: ACS U-BT Cluj-Napoca - CS Municipal Galaţi 81-58, CS Dinamo Ştiinţa Bucureşti - FC Argeş Piteşti 75-81;

Grupa B: SCM U Craiova - CSM VSKC Miercurea Ciuc 73-53;

Grupa C: SCM Timişoara - CSO Voluntari 87-85, CSU Sibiu - CS Municipal Târgu Jiu 111-89.

În clasamentul Grupei B, pe locul întâi se situează SCM U Craiova (6 puncte, 3 jocuri), aceasta fiind prima echipă deja calificată la turneul Final 8 al Cupei României.

Pentru „Gladiatorii din Tomis”, urmează meciul de joi, 12 noiembrie, în care vor întâlni pe Steaua București.

La turneul Final 8, se califică primele două clasate din fiecare grupă, precum şi cele mai bune două echipe clasate pe locurile trei.

XXX

Consiliul Director al Federaţiei Române de Baschet a aprobat, cu majoritate de voturi, propunerea CCA care va permite echipelor din Liga 1 masculină, sezonul 2020-2021, să transfere maximum doi jucători străini, cu o taxă de jucător străin egală cu 1.500 euro fiecare. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8463 secunde