Universitatea Craiova speră să întoarcă soarta calificării în meciul cu Laci

224
Universitatea Craiova speră să întoarcă soarta calificării în meciul cu Laci - cronica4-1627564383.jpg

Articole de la același autor

Universitatea Craiova va avea o misiune dificilă pe teren propriu cu albanezii de la KF Laci, după ce, în primul tur, au suferit un eșec. Atunci, deși au creat mai multe ocazii de a marca, oltenii au pierdut partida din deplasare cu scorul de 0-1, după golul înscris de Zarubica în minutul 35.

La doar o zi după înfrângerea rușinoasă din turul al doilea preliminar UEFA Conference League, conducerea Universității Craiova a luat măsuri serioase și l-a demis pe antrenorul principal al formației, Marinos Ouzounidis.

A urmat apoi dezamăgirea cu FCSB din cea de-a doua etapă a Ligii 1, partidă pierdută de Universitatea Craiova cu scorul de 1-4, care i-a demoralizat și mai tare pe olteni. Transferul lui Alexandru Cicâldău la Galatasaray este o altă problemă a celor de la Universitatea Craiova înaintea returului lui KF Laci.

Cu toate acestea, oltenii au primit și o veste bună înaintea returului cu Laci, instalarea pe banca tehnică a lui Laurențiu Reghecampf. Acesta a fost prezentat oficial în funcția de antrenor al echipei după ce a semnat un contract valabil pe două sezoane.

Reghecampf i-a avertizat pe fanii Universității că nu poate face minuni în două zile, dar speră să obțină calificarea mai departe în Conference League.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4483 secunde