Universitatea Craiova a obținut dreptul de a folosi marca „Ion Oblemenco" pentru stadionul din Bănie

Luni, 27 Septembrie 2021, 18:27
160
Clubul Universitatea Craiova a anunţat, luni, pe pagina oficială de Facebook, că a obţinut dreptul exclusiv de a folosi marca "Ion Oblemenco" pentru stadionul din Bănie, la meciurile la care echipa pregătită de Laurenţiu Reghecampf este gazdă.

"Universitatea Craiova a obţinut dreptul exclusiv de a folosi marca 'Ion Oblemenco' pentru arena din Bănie, atunci când Ştiinţa este echipa gazdă. Familia legendarului 'Tunar' a încredinţat clubului Universitatea Craiova exclusivitatea folosirii acestui nume atât de iubit de suporterii 'Campioanei Unei Mari Iubiri' pentru toate competiţiile fotbalistice la care va participa pe stadionul din Craiova. Astfel, amintirea 'Dumnezeului Oltenilor' va rămâne vie la fiecare meci al 'leilor' de pe 'Ion Oblemenco'!", a anunţat Universitatea Craiova.

Potrivit Agerpres, fiica fostului fotbalist, Clara Oblemenco, s-a declarat onorată de faptul că gruparea craioveană va cinsti în acest fel memoria tatălui său.

"Familia Oblemenco este onorată să încredinţeze clubului la care tatăl meu a făcut istorie marca 'Ion Oblemenco' pentru numele stadionului la meciurile de acasă ale Ştiinţei!", a declarat Clara Oblemenco.

Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.3011 secunde