Un brazilian va evolua pentru echipa naţională de futsal a României

186
Un brazilian va evolua pentru echipa naţională de futsal a României - brazilianromania-1641839877.jpg

Articole de la același autor

Daniel Araujo Carreteiro, jucătorul echipei de futsal CS United Galați, a primit cetățenia română și va putea evolua pentru echipa naţională de futsal a României.

Născut la 15 martie 1994 la Rio de Janeiro, în Brazilia, Daniel Araujo este unul dintre cei mai buni jucători din Liga I. El a evoluat pentru prima oară în România pentru Informatica Timișoara în 2018, iar un an mai târziu a ajuns la Galați. Alături de CS United Galați, Daniel Araujo a evoluat de două ori consecutiv în UEFA Futsal Champions League.

Robert Lupu, fostul selecționer al primei reprezentative de futsal a României și actualul antrenor al naționalei U19, a fost cel care l-a adus în România pe Daniel Araujo. Se întâmpla în 2018, când Robert Lupu era antrenor al echipei Informatica Timișoara.

„Mă bucur enorm pentru el, pentru echipa națională. Daniel Araujo e un jucător extraordinar, un finalizator uluitor, un dreptaci de excepție. Driblează, e tehnic! E brazilian! În banda dreaptă e nemaipomenit. E nevoie la naționala României, acum după retragerea celor din generația de aur, de jucători de valoare alături de cei tineri, talentați, dar cu mai puțină experiență. Trebuie puțin curaj, iar cu jucători de talia lui Savio, Felipe, acum și Daniel Araujo, poți fi la alt nivel. Când a sosit în România știam că va ajunge departe. A crescut la Timișoara, apoi la Galați. A fost propunerea mea pentru echipa națională atunci când eram selecționer. Mă bucur că până la urmă s-a realizat”, a spus Robert Lupu, antrenorul echipei CFR Timișoara și al naționalei U19 a României.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3923 secunde