Ultima ofertă făcută de Barcelona pentru Neymar. Sumele uriașe pe care vor catalanii să le plătească

Marţi, 27 August 2019
640
Barcelona nu vrea cu niciun chip ca Neymar să ajungă la marea rivală, Real Madrid, iar pentru asta, a decis să facă o nouă ofertă celor de la PSG. Astfel, catalanii forțează transferul lui Neymar în această săptămână, scrie digisport.ro

Astfel, Barcelona dorește împrumutul lui Neymar cu opțiune obligatorie de cumpărare. Cifra finală a afacerii va fi în funcție de momentul în care catalanii vor plăti pentru Neymar.

Oferta financiară a Barcelonei nu va depăși suma de 170 de milioane de euro, în cazul în care această va fi achitată în următorii doi ani, scriu cei de la Sport.es. Dacă PSG dorește să primească toți banii vara viitoare, atunci suma nu va depăși 150 de milioane de euro. În presă s-a speculat că în tranzacție ar putea fi inclus și Ousmane Dembele, însă francezul nu este interesat de acest aspect.

Prima propunere a Barcelonei, refuzată de PSG

Prima ofertă a Barcelonei pentru PSG a fost o sumă cuprinsă între 60 și 80 de milioane de euro plus Coutinho, dar a fost refuzată categoric de campioana Franței, iar între timp, Coutinho a ajuns a Bayern.

Acum, Neymar a început să devină din ce în ce mai impacientat, iar situația trebuie să se încheie în această săptămână, când se încheie perioada de transferuri. 


Articole din aceeaşi secţiune

Pagina a fost generata in 0.4512 secunde