Turneu caritabil, la Tenis Club Bright. Banii - donați pentru copiii cu autism

1019
Turneu caritabil, la Tenis Club Bright. Banii - donați pentru copiii cu autism - tenis-1578349841.jpg

Articole de la același autor

Asociația Viitorul Orașului Tău, în parteneriat cu Tenis Club Bright Constanța, a organizat, duminică, 5 ianuarie, ediția inaugurală a turneului local de tenis caritabil. 


Competiția s-a desfășurat pe două terenuri de zgură ale bazei sportive TC Bright, iar atmosfera a fost una prietenească și relaxantă. S-a jucat doar la dublu, iar echipele participante, 12 la număr, au fost împărțite în trei grupe. 
Rezultatele nu au contat prea mult, însă partidele au fost intense, protagoniștii reușind puncte care mai de care mai spectaculoase. 


Participanții au donat minimum 100 de lei pentru a lua parte la turneu, iar fondurile strânse au mers către Centrul Psihologic "Marea Neagră", acolo unde peste 90 de copii beneficiază de terapie pentru autism. 


La începutul turneului, s-a ținut un moment de reculegere în memoria fostului antrenor Nicușor Ene, care s-a stins din viață în luna decembrie a anului trecut. 


Organizatorii au fost foarte mulțumiți de cum a decurs evenimentul și promit ca, pe viitor, să efectueze și alte ediții la care să se înscrie și mai mulți participanți. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4776 secunde