Campionatele Europene de tenis de masă - juniori

Tricolorii, sfert-finaliști. Cristi Pletea, în formă de zile mari

163
Tricolorii, sfert-finaliști. Cristi Pletea, în formă de zile mari - tricolorii-1531931238.jpg

Articole recomandate

Echipele de juniori, junioare și cadete ale României s-au calificat în sferturile de finală ale Campionatelor Europene de tenis de masă de la Cluj-Napoca. 


La junioare, România a dispus de Cehia, scor 3-0, prin punctele obținute de Andreea Dragoman (3-0 cu Anezka Ilcikova), Tania Plăian (3-1 cu Zdena Blaskova) și Andreea Hudușan (3-1 cu Gabriela Stepanova). În sferturi, tricolorele vor înfrunta echipa Serbiei. 


Juniorii au trecut de Spania în optimi cu 3-1, grație victoriilor obținute de constănțeanul Cristian Pletea (3-1 cu Alberto Lillo și 3-0 cu Francisco Ruiz) și Rareș Șipoș (3-0 cu F. Ruiz). Punctul ibericilor a fost adus de Marc Gutierrez (3-0 cu Dragoș Oprea). În sferturi, tricolorii vor da piept cu Belgia. 


Cadetele s-au impus cu 3-0 în fața Ucrainei, Luciana Mitrofan învingând-o pe Iolanta Ievtodii cu 3-1, constănțeanca Elena Zaharia pe Alina Vidrucenko, scor 3-1, în timp ce, la dublu, Zaharia și Mitrofan au trecut de Ievtodii și Vasilisa Kanunikova cu 3-2. În sferturi, România va întâlni echipa Poloniei. 


La cadeți, România a trecut în play-off 2 de Irlanda cu 3-0, Andrei Tomică impunându-se cu 3-0 în fața lui Thomas Joyce, Darius Movileanu învingându-l pe Art McLaughlin cu 3-1, iar la dublu, Tomică și Movileanu au trecut de cei doi irlandezi cu 3-0. 
În optimi, România a fost învinsă de Belgia, scor 0-3: Tomică a cedat cu 1-3 în fața lui Nicolas Degros, Movileanu a pierdut cu 0-3 disputa cu Adrian Rassenfosse, iar la dublu, Iulian și Dragoș Chiriță au cedat cu 0-3 în fața perechii Degros/Rassenfosse.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3158 secunde