Preliminariile EURO 2020 la fotbal

Tricolorii, meci dificil cu Norvegia, la Oslo

307
Tricolorii, meci dificil cu Norvegia, la Oslo - fotbalnorvegia-1559843685.jpg

Articole de la același autor

Naționala de fotbal a României întâlnește, deseară, de la ora 21.45 (în direct la PRO TV), pe stadionul "Ullevaal" din Oslo, selecționata Norvegiei, într-o partidă contând pentru etapa a treia a Grupei F a preliminariilor EURO 2020. 


Tricolorii au ajuns încă de miercuri seară la Oslo, la capătul unui zbor ce a durat aproape trei ore, fiind întâmpinați în capitala nordică de o vreme mohorâtă, ploile fiind anunțate ca abundente. 


Din avion a lipsit mijlocașul Alexandru Cicâldău, cel care se va alătura lotului U21 pentru participarea la Campionatul European. 


Selecționerul Cosmin Contra are însă la dispoziție 25 de jucători din care îi va alege pe 23 de pe foaia oficială de joc. 
Alături de tricolori, au făcut deplasarea în Norvegia, cu aceeași aeronavă, și câștigătorii Cupei Satelor 2018-2019. Cei 15 copii care reprezintă comuna Ruginoasa, județul Iași, vor susține naționala României din tribune la jocul din drumul spre EURO. Cei mici au profitat că i-au avut lângă ei pe jucătorii naționalei, s-au fotografiat cu ei și au primit autografe. 
Luni, 10 iunie, de la ora 21.45, naționala va disputa un nou meci în deplasare, cu selecționata Maltei. Până în prezent, echipa condusă de Cosmin Contra a disputat două partide în aceste preliminarii, fiind învinsă în deplasare de Suedia (scor 1-2) și câștigând pe teren propriu cu naționala Insulelor Feroe (scor 4-1). 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.8928 secunde