Tricolorii debutează în noua ediție a Ligii Națiunilor pe Arena Națională

158
Tricolorii debutează în noua ediție a Ligii Națiunilor pe Arena Națională - tricolorii-1594404399.jpg

Articole de la același autor

Federația Română de Fotbal a anunțat, vineri, stadioanele pe care se vor disputa primele două partide ale tricolorilor de pe teren propriu din Liga Națiunilor, în septembrie și octombrie. UEFA urmează să valideze opțiunile.

Vineri, 4 septembrie, reprezentativa pregătită de Mirel Rădoi va debuta în grupa din Liga Națiunilor, pe teren propriu, în fața Irlandei de Nord. Partida urmează să se dispute pe Arena Națională din București, de la ora 21.45.

Vor urma două deplasări, în Austria (7 septembrie) și Norvegia (11 octombrie), apoi jocul-revanșă cu Austria, programat pe stadionul "Ilie Oană" din Ploiești, miercuri, 14 octombrie, de la ora 21.45.

Până la finalul lunii, FRF va anunța și arena care va găzdui partida cu Norvegia, din noiembrie, penultima din Liga Națiunilor. Participarea în această ediție se va încheia în noiembrie, odată cu deplasarea din Irlanda de Nord, informează frf.ro. UEFA va confirma stadioanele gazdă în următoarea perioadă.

XXX

Pe 8 octombrie, naționala României va disputa și semifinala play-off-ului EURO 2020, în Islanda. În cazul unui succes, finala pentru calificarea la turneul final va avea loc pe 12 noiembrie, în Bulgaria sau Ungaria, în funcție de învingătoarea din cea de-a doua semifinală. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.432 secunde