Campionatele Europene de tenis de masă - juniori

Tricolorii, calificare in corpore în optimi de finală

Marţi, 17 Iulie 2018, 19:13
194
Echipele României s-au calificat în optimile de finală ale Campionatelor Europene de tenis de masă pentru cadeți și juniori de la Cluj-Napoca, la încheierea partidelor din grupe, informează Agerpres. 


La juniori, România a învins Turcia în ultima partidă, scor 3-0, prin punctele aduse de Rareș Șipoș (3-1 cu Tugay Yilmaz), constănțeanul Cristian Pletea (3-1 cu Bilal Selim Tok) și Dragoș Opre (3-0 cu Ali Kan Seker). 


România a câștigat Grupa A, cu un total de 6 puncte, după trei victorii, urmată de Polonia, Slovacia și Turcia. 


La junioare, România a dispus de Spania cu 3-0. Tania Plăian a învins-o pe Ana Garcia cu 3-0, Andreea Dragoman a dispus de Alba Fernandez cu 3-1, iar Andreea Hudușan a trecut de Andrea Perez cu 3-1. 


Cu un singur succes, România a ocupat locul secund, cu 4 puncte, după Franța (6 p), devansând Germania (4 p) și Spania (4 p). 


La cadete, România a învins Italia cu 3-0, după ce constănțeanca Elena Zaharia a trecut de Miriam Carnovale cu 3-0, Luciana Mitrofan a dispus de Aurora Cicuttini cu 3-0, iar Irina Rus și Ioana Sîngeorgzan s-au impus cu 3-0 în fața cuplului Nicole Arlia/Gaia Smargiassi. 


România a ocupat primul loc, cu 6 puncte, urmată de Rep. Moldova (4 p), Italia (4 p) și Belgia (4 p). 


La cadeți (nivelul 2), România a învins Serbia cu 3-0. Darius Movileanu a dispus de Jovan Jockov cu 3-1, Andrei Tomică l-a învins pe Djordje Petrovic cu 3-1, iar Iulian Chiriță și Dragoș Bujor i-au întrecut pe Jovan Jockov și Djordje Petrovic cu 3-2. 


România a câștigat Grupa E, cu 4 puncte, urmată de Serbia (3 p) și Bulgaria (2 p), calificându-se în play-off.


Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.1999 secunde