Preliminariile EURO 2021 la fotbal - tineret

Tricolorii au învins Finlanda. Meci mare făcut de Mihăilă

204
Tricolorii au învins Finlanda. Meci mare făcut de Mihăilă - nationala-1573853151.jpg

Articole de la același autor

Echipa națională de fotbal sub 21 de ani a României a învins reprezentativa similară a Finlandei, joi seară, scor 4-1, în preliminariile EURO 2021, într-un meci disputat pe stadionul "Anghel Iordănescu", din Voluntari. Noul star al Naționalei, Valentin Mihăilă, a marcat toate cele patru goluri și a mai avut o reușită anulată eronat pentru ofsaid. 


Finlandezii au deschis scorul după doar trei minute, prin mijlocașul Kaan Kairinen, care a fost găsit liber în fața porții, însă România a revenit rapid în joc grație lui Mihăilă. Jucătorul Universității Craiova a restabilit egalitatea în minutul 8, după un șut excelent de la marginea careului, iar în minutul 16, a înscris din nou, cu un nou șut la colțul lung, din interiorul careului. 


Scorul pauzei a fost stabilit de același Mihăilă. În minutul 45+5, jucătorul Universității a înscris din nou, după ce a beneficiat de o centrare expediată de George Ganea. După pauză, Mihăilă a reușit al patrulea gol, în minutul 78, stabilind scorul final, 4-1. 
În urma acestui rezultat, România U21 a reușit a treia victorie din cele patru meciuri disputate în actuala campanie de calificare și a urcat pe locul 2 în grupa 8 de calificare la EURO 2021, cu 9 puncte. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.8971 secunde