Trei sportivi constănțeni vor fi prezenți la Gimnaziada din Maroc

229
Trei sportivi constănțeni vor fi prezenți la Gimnaziada din Maroc - trei-1524763862.jpg

Articole de la același autor

Federația Sportului Școlar și Universitar (FSSU), prin Ministerul Educației și Cercetării, a stabilit componența delegației României ce va participa la ediția a XVll-a a Gimnaziadei, din perioada 2-9 mai, de la Marrakech (Maroc). Regulamentul prevede participarea sportivilor născuți în 2001, 2002 și 2003, la probele din programul competițiilor destinate cadeților.

Cei 44 de sportivi români vor lua parte în concursurile de atletism, lupte, natație, scrimă, gimnastică ritmică, aerobică și artistică, taekwondo, karate, șah și judo. Orașul de la malul mării va fi reprezentat de sportivii Andrei Savu (lupte greco-romane, 60 kg, LPS "Nicolae Rotaru"), Silviana Sfiringu (gimnastică artistică, CS Farul) și Ioana Calenici (gimnastică aerobică, CS Farul), arbitrul Cristian Dulgheroiu (CS Farul, gimnastică aerobică) și antrenorii Răzvan Florea (Palatul Copiilor, înot) și Cristiana Spînu (CS Farul, gimnastică aerobică).

"Andrei Savu (16 ani) este un sportiv care se pregătește la noi de vreo șapte ani. Este extrem de serios și de muncitor, chiar și antrenorii federali sunt mulțumiți de el. De asemenea, este multiplu campion național, fiind unul dintre cei mai talentați luptători ai generației sale. În perioada 14-20 mai, va participa la Campionatul European de cadeți, ce va avea loc la Skopje (Macedonia)", a declarat Ioan Giuglea, antrenorul secției de lupte de la LPS "Nicolae Rotaru" Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8428 secunde