Trei bare, niciun punct! FC Viitorul, urmărită de ghinion în meciul cu FC Botoşani

89
Trei bare, niciun punct! FC Viitorul, urmărită de ghinion în meciul cu FC Botoşani - trei-1608134631.jpg

Articole de la același autor

Înfrângere surprinzătoare pentru FC Viitorul. Echipa constănţeană a pierdut, scor 1-2 (0-1), partida susținută, marţi seară, pe teren propriu, în compania celor de la FC Botoșani, contând pentru etapa a 14-a a Ligii I la fotbal. Un meci în care constănţenii şi-au creat multe ocazii de gol, dar ghinionul s-a ţinut scai de ei.



După ce Andrei Artean, în min. 9, a trimis mingea în bară, Hamidou Keyta a deschis scorul în min. 37. Cosmin Matei, la doar un minut distanţă, a luat din nou bara la ţintă, iar tabela a indicat la pauză 1-0 pentru FC Botoşani.


În repriza secundă, atacantul francez a reuşit „dubla”, 2-0 în min. 68, şi asta într-un moment în care Botoşani evolua în inferioritate numerică, Hervin Ongenda primind al doilea cartonaş galben şi fiind automat eliminat în min. 59!


Viitorul a continuat să preseze, Kevin Luckassen a nimerit şi el bara în min. 80, atacantul olandez reuşind să reducă din diferenţă abia în prelungiri (min. 90+1). N-a mai fost timp pentru egalare şi astfel echipa constănţeană ajunge la al doilea meci consecutiv fără victorie cu Mircea Rednic pe bancă.


FC Viitorul: Căbuz, Dussaut, Ghiță, Mladen (min. 70, Ganea), Boboc (min. 46, De Nooijer), Artean, Ciobanu (min. 56, Fernandez), Matei, Iancu, Mățan (min. 70, Ely), Luckassen.


XXX



În clasament, cu 17 puncte la activ, FC Viitorul încă ocupă locul şase, ultimul care permite accesul în play-off.
Etapa viitoare, ultima din acest an, FC Viitorul va juca, sâmbătă, 19 decembrie, de la ora 20.30, în deplasare, cu Gaz Metan Mediaș.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4874 secunde