Transfer parafat! Ianis Hagi a semnat cu Genk

Duminică, 14 Iulie 2019
103
Începând de vineri, Ianis Hagi nu mai este jucătorul Viitorului. Acesta a semnat un contract cu Genk, campioana Belgiei, formație calificată direct în grupele Champions League, informează site-ul oficial al clubului constănțean. 


La doar 20 de ani, Ianis Hagi are deja un palmares important. Campion la categoriile U13, U15, U17 și U19 cu FC Viitorul, Ianis Hagi a fost mereu o prezență constantă la naționalele de juniori și tineret ale României, cu aceasta din urmă calificându-se în semifinalele Campionatului European U21 din acest an, unde a și înscris două goluri. 


Este, de asemenea, internațional de seniori, pentru prima reprezentativă evoluând deja în patru partide. 


În ultimii doi ani, a fost cel mai prolific jucător al FC Viitorul, pentru care a marcat 16 goluri și a oferit 11 pase decisive în Liga 1. În perioada februarie 2018 - 30 iunie 2019, a reușit 24 goluri și 14 pase decisive în toate competițiile (Liga 1, Europa League, Naționala U21, Cupa României) și a fost desemnat doi ani la rând cel mai bun jucător din play-off-ul campionatului. 
În ultimul sezon din Liga 1 a câștigat, cu FC Viitorul, Cupa și Supercupa României. 


"FC Viitorul îi mulțumește pentru toate realizările în tricoul negru-albastru și îi urează mult succes la noua formație. Viitorul e al tău!", este mesajul transmis de conducerea clubului. Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.2559 secunde