Transfer făcut de Farul Constanţa. Nigerianul Michael Omoh vine pe litoral

177
Transfer făcut de Farul Constanţa. Nigerianul Michael Omoh vine pe litoral - farultransfer-1641411024.jpg

Articole de la același autor

FC Farul Constanţa se mişcă bine pe piaţa transferurilor. Jucătorul Michael Omoh va evolua din această iarnă la clubul de pe litoral. Contractul dintre părți va fi pentru o perioadă de un an și șase luni.

În vârstă de 30 de ani, nigerianul Omoh evoluează ca mijlocaș stânga sau aripă stânga și în luna decembrie a anului trecut s-a clasat pe primul loc în clasamentul celor mai buni dribleuri din Liga 1 conform studiului realizat de CIES Football Observatory.

În cariera sa a mai evoluat în campionatul Suediei pentru Ostersund, Orebro sau Mjallby, în Israel pentru Hapoel Kfar Saba și Maccabi Ahi Nazareth, dar și în campionatul României pentru Politehnica Iași (ianuarie - august 2020) și Academica Clinceni (iulie - decembrie 2021).

Odată cu acest transfer Farul se întăreşte şi poate avea speranţe şi mai mari că la finalul sezonului regulat va prinde un loc în play-off.

În urmă cu câteva zile se vorbea şi despre un transfer al lui Denis Alibec la Farul, însă managerul tehnic Gheorghe Hagi a dezminţit acest lucru.

„Regele” a explicat că nu îşi permite în acest moment să îl plătească pe Alibec şi în afară de acest lucru, Farul are doi atacanţi de careu, Jefte Betancour şi Adi Petre, despre care Hagi a avut doar cuvinte de laudă.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5788 secunde