Transfer de senzație! Nora Mork a semnat cu CSM București

271
Transfer de senzație! Nora Mork a semnat cu CSM București - transfer-1551388453.jpg

Articole de la același autor

Nora Mork, celebra handbalistă norvegiană a echipei maghiare Gyor, a anunțat, ieri, pe pagina sa de Instagram, că va juca din sezonul viitor la CSM București, informează site-ul handnews.fr. 


Nora Mork, care pe 5 aprilie va împlini 28 de ani, evoluează din 2016 la Gyori ETO, deținătoarea Ligii Campionilor, una dintre adversarele CSM-ului în Grupa principală 2 a competiției în acest sezon. Interul dreapta norvegian a semnat pentru două sezoane cu CSM București. 


"Sunt cu adevărat bucuroasă să vă anunț că am semnat un contract pe două sezoane cu CSM București, un club care crede în mine și în calitățile mele. Sunt și mai motivată să revin pe teren și să continui să progresez ca jucătoare și să-mi continui cariera alături de cele mai bune jucătoare din lume", a scris pe pagina sa de Instagram campioana mondială și europeană cu naționala Norvegiei. 


Handbalista lui Gyor este în plin proces de refacere după ce a suferit o ruptură de ligamente încrucișate la genunchiul drept cu ocazia meciului cu Nykobing, din Liga Campionilor. Ea ar urma să poată juca din nou peste câteva săptămâni pentru echipa maghiară, și va încerca să câștige din nou cea mai importantă competiție intercluburi. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3625 secunde