Traian Băsescu a decorat sportivii medaliați de la Varese, printre care și Diana Bursuc

266

Articole de la același autor

Președintele Traian Băsescu a semnat, ieri, trei decrete de decorare a sportivilor români participanți la Campionatul European de Canotaj de la Varese și a echipelor tehnice ale acestora.

"În semn de înaltă apreciere pentru rezultatele remarcabile obținute la Campionatul European de Canotaj de la Varese (Italia) din anul 2012, pentru dăruirea, devotamentul și profesionalismul puse în slujba afirmării sportului românesc și a imaginii României în lume", Traian Băsescu le-a conferit:

Ordinul Național "Serviciul Credincios" - în grad de Ofițer sportivelor Georgeta Andrunache și Viorica Susanu,

Ordinul Național "Serviciul Credincios" - în grad de Cavaler le-a fost conferit sportivelor Ioana Rotaru, Rodica Șerban, iar Ordinul "Meritul Sportiv" - clasa a III-a cu 2 barete Roxanei-Gabriela Cogianu.

Ordinul "Meritul Sportiv" - clasa a III-a cu 1 baretă pe sportivele Nicoleta Albu, Teodora-Talida Gidoiu, Camelia-Gabriela Lupascu.

Ordinul "Meritul Sportiv" - clasa a III-a le-a fost conferit Andreei-Nicoleta Boghian, Irinei Dorneanu, Cristinei Grigoraș, iar Medalia 'Meritul Sportiv' - clasa I le-a fost acordată sportivilor Marius Cozmiuc, Florin Curuea, Alexandru Palamariu, Cristi-Ilie Pirghie.

Ordinul "Meritul Sportiv" - clasa a II-a: Diana-Maria Bursuc, Adelina Cojocariu, Ioana Crăciun și Ionelia Zaharia.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 14 Septembrie 2012
Stire din Politică-Administrație : Traian Băsescu a ajuns la Bruxelles
Pagina a fost generata in 1.423 secunde