TRAGEDIE ÎN BASCHET! Kobe Bryant, mort într-un accident de elicopter

1588
TRAGEDIE ÎN BASCHET! Kobe Bryant, mort într-un accident de elicopter - ddd-1580069704.jpg

Articole recomandate

Fostul mare baschetbalist Kobe Bryant a încetat din viață duminică, la doar 41 de ani, după ce elicopterul în care se afla s-a prăbușit, relatează Digi 24. Tragedia a avut loc în orășelul Calabasas, din California, Statele Unite ale Americii. Bryant se afla într-un elicopter privat, alături de cel puțin alte trei persoane. Elicopterul s-a prăbușit și a izbucnit un incendiu. În ciuda intervenției de urgență a salvatorilor, nicio persoană nu a supraviețuit accidentului.

Cauza prăbușirii este încă investigată de anchetatori.

Kobe Bryant a jucat între 1996 și 2016, anul în care s-a retras, pentru Los Angeles Lakers. A fost unul dintre cei mai populari și cunoscuți baschetbaliști din istoria NBA.Bryant a câștigat cinci titluri de campion NBA cu Los Angeles Lakers, trei cu numărul 8 purtat pe tricou și două cu 24, a fost desemnat cel mai bun jucător din ligă în 2008, cel mai bun baschetbalist al finalelor din 2009 și 2010, a fost selecționt de 17 ori pentru All Star Game și a fost desemnat de patru ori cel mai bun jucător din meciul vedetelor.


Fostul sportiv obișnuia să călătorească în elicopterul său privat de ani buni, încă din vremea în care juca pentru Lakers. Era căsătorit cu Vanessa, alături de care avea patru fiice: Gianna, Natalia, Bianca și Capri, cea mai mică dintre ele, născută în iunie 2019.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.025 secunde