Totul pentru Cupa Mondială! „Stejarii”, cantonament de zece zile în Antalya

212
Totul pentru Cupa Mondială! „Stejarii”, cantonament de zece zile în Antalya - totul-1606834646.jpg

Articole de la același autor

Naționala de rugby a României efectuează, începând de miercuri, 2 decembrie, şi până pe 12 decembrie, un stagiu de pregătire în Antalya (Turcia). Având în vedere faptul că „stejarii” nu au disputat niciun meci test în această toamnă, iar anul viitor este unul extrem de important, pentru că începe campania de calificare la Cupa Mondială din Franța 2023, stagiul va reprezenta un bun prilej pentru antrenori de a testa mai mulți jucători.

Astfel, selecţionerul Andy Robinson are la dispoziție un lot extins pentru testări tehnico - tactice - fizice, pentru a putea ulterior mări baza de selecţie. Printre cei 62 de jucători aflați în lotul extins - 33 în pachetul de înaintare și 29 pe linia de trei-sferturi -, se regăsesc şi doi rugbişti legitimaţi la ACS Tomitanii Constanţa: Adrian Ion şi Cristi Boboc, ambii în linia a III-a.

„Acest cantonament din Turcia este foarte important, pentru că, practic înseamnă debutul pregătirilor pentru campania de calificare la Cupa Mondială din 2023, campanie care va începe în 2021. Cu un sezon competiţional 2020 atât de fragmentat, cu lipsa meciurilor şi a antrenamentelor, este important ca echipa României să se poată antrena împreună. Acest stagiu de pregătire include teste fizice, de abilităţi tehnice şi tactice de înţelegere a jocului.

De asemenea, este un bun prilej pentru antrenori să îi vadă pe jucătorii care pot face pasul la naţională şi îi putem include în lotul pentru 2021-2023”, a declarat, pentru frr.ro, selecţionerul Andy Robinson.

XXX

Miercuri, 2 decembrie, de la ora 13.00, pe stadionul „Olimpia” din Bucureşti, va avea loc finala Diviziei Naţionale de Seniori la rugby, titlul fiind disputat de echipele CS Năvodari și Ştiinţa Petroşani.

Finala va avea loc într-o singură manşă şi se va disputa fără spectatori, conform protocolului sanitar aflat în vigoare. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4598 secunde