Tottenham, aproape de a transfera un jucător de la Real Madrid

581
Tottenham, aproape de a transfera un jucător de la Real Madrid - ad02mzymemm9mszoyxnoptlkmzgxodvh-1562328037.jpg

Articole recomandate

Dani Ceballos (22 de ani) este aproape de a semna cu finalista UEFA Champions League din acest an, Tottenham. Tânărul mijlocaș al Realului a avut deja o primă discuție cu Mauricio Pochettino, antrenorul celor de la Tottenham, scrie digi24.ro


Discuția dintre cei voi a avut loc cu câteva săptămâni în urmă, scriu cei de la AS. Tehnicianul argentinian i-a transmis lui Ceballos că va avea un rol important în echipă, în sezonul 2019-2020, lucru ce poate cântări decisiv în decizia pe care o va lua jucătorul care mai este dorit de Milan, Lazio sau Lyon.


Venirea lui Dani Ceballos la Tottenham ar putea fi un indiciu că finalista UEFA Champions League se va despărți de Christian Eriksen. Starul danez este dorit chiar de Real Madrid, acesta fiind dorit de mai multă vreme de Florentino Perez.


Tupeul lui Ceballos! I-a spus lui Zidane că nu vrea să lucreze cu el


Dani Ceballos nu are nicio problemă să plece de la Real Madrid. Tânărul fotbalist al Realului a făcut spectacol la Euro 2019, însă Zinedine Zidane i-a transmis că nu intră în planurile lui pentru noul sezon. Reacția lui Ceballos, conform jurnaliștilor din Spania și Italia a fost una extrem de curajoasă: "Nicio problemă, Mister, nici eu nu vrea să mai lucrez cu dumneavoastră".


Real Madrid consideră că poate lua cel puțin 40 de milioane de euro pe jucătorul transferat acum doi ani de la Betis pentru 16,5 milioane de euro. În două sezoane la Madrid, Ceballos a adunat 56 de meciuri și a marcat de 5 ori.


Real Madrid a luptat cu Barcelona pentru Dani Ceballos
Ceballos a fost cumpărat de Real Madrid în 2017, de la Betis, pentru 16,5 milioane de euro. "Galacticii" au luptat pentru transferul său cu rivala Barcelona și au oferit 1,5 milioane de euro în plus pentru a-l aduce pe mijlocașul andaluz.


Real Madrid are nevoie să vândă jucători în această vară după ce a plătit deja 303 milioane de euro pentru achiziții și a ajuns la un număr de 37 de fotbaliști în lot, scrie digi24.ro


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6788 secunde