Tot în top! Record incredibil egalat de Simona Halep

233
Tot în top! Record incredibil egalat de Simona Halep - record-1567536006.jpg

Articole de la același autor

Simona Halep a egalat un record care data de mult timp în lumea tenisului mondial. Jucătoarea constănțeană a împlinit 293 de săptămâni consecutive în care se află în Top 10 WTA și a ajuns, astfel, la egalitate cu americanca Venus Williams. 
Astfel, începând de luni, Simona Halep va bifa 294 de săptămâni la acest capitol și va deveni cea mai longevivă jucătoare care se află în primele zece tenismene ale lumii. 


Halep a intrat în Top 10 pe 27 ianuarie 2014, iar de atunci s-a menținut neîncetat printre cele mai bune 10 jucătoare ale lumii. Recordul Simonei are șanse mari să crească în perioada următoare, mai ales că românca are puține puncte de apărat în segmentul final de calendar din acest an, ea având inclusiv șanse să revină pe primul loc. 


XXX 
Reamintim că Simona Halep a fost eliminată în turul al doilea de la ultimul turneu de Grand Slam al anului, US Open, fiind învinsă de americanca Taylor Townsend, scor 6-2, 3-6, 6-7. 


Așa cum a anunțat încă după ce s-a încoronat campioană la Wimbledon, Simona Halep își va îndrepta în această perioadă atenția către copiii din România care vor să învețe tenis, dar nu va neglija nici turneele la care va participa. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3588 secunde