Superliga la rugby, etapa a doua

Tomitanii Constanţa, înfrângere usturătoare în partida cu Steaua

285
Tomitanii Constanţa, înfrângere usturătoare în partida cu Steaua - tomitanii-1620056315.jpg

Articole de la același autor

Echipa ACS Tomitanii Constanţa a suferit un eşec sever, scor 6-46, în partida cu Steaua Bucureşti, susţinută pe stadionul „Mihail Naca” din strada Primăverii, în cadrul etapei a doua a Superligii la rugby.

Steaua a pus primele puncte pe tabelă încă din minutul 3, când Boldor a transformat o lovitură de pedeapsă, iar constănțenii au replicat curajos, prin Burlacu, din același procedeu, 15 minute mai târziu.

Primul eseu al meciului a fost marcat de pilierul Vasile Bălan, la jumătatea primei reprize. Cu un minut înainte de pauză, fostul jucător al Constanţei Chibuwe a culcat și el balonul în terenul de țintă, ambele încercări fiind transformate de Boldor.

În partea a doua a meciului, căpitanul Stelei din această partidă, Butnariu, a marcat și el un eseu. Închizătorul Damian Strătilă a reușit o dublă în numai patru minute (51 și 54), primul transformat de Boldor, iar militarii conduceau cu 34-3. Intrat și el pe teren, Plai a bifat o nouă încercare, în minutul 58.

Tomitanii au adăugat ultimele lor puncte pe tabelă tot din piciorul lui Burlacu, dintr-o lovitură de pedeapsă. Ionuț Dumitru (eseu) și Daniel Plai (transformare) au închis tabela la 46-6 pentru Steaua.

Iată şi rezultatele înregistrate în celelalte partide ale rundei: Universitatea Cluj - Dinamo Bucureşti 30-52 (victorie cu tot cu bonus ofensiv pentru alb-roşii), CSM Știința Baia Mare - SCM Timișoara 29-24 (punct bonus defensiv pentru bănăţeni).

Etapa viitoare (sâmbătă, 8 mai) programează următoarele întâlniri: Dinamo Bucureşti - ACS Tomitanii Constanţa, CSA Steaua Bucureşti - CSM Știința Baia Mare, SCM Timișoara - Universitatea Cluj. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3705 secunde