Tolba plină de medalii! Aur, argint și bronz pentru tenisul de masă constănțean

262
Tolba plină de medalii! Aur, argint și bronz pentru tenisul de masă constănțean - tolba-1553551675.jpg

Articole de la același autor

Tenisul de masă românesc continuă să producă valori la cel mai înalt nivel. Tricolorii au obținut, zilele trecute, nu mai puțin de 11 medalii, demonstrând încă o dată că România este o forță a tenisului de masă la nivel mondial. 


La Open-ul Italiei, desfășurat la Lignano, între 20 și 24 martie,  destinat juniorilor ll și lll, românii au cucerit nouă medalii. La patru dintre acestea au contribuit și constănțencele Elena Zaharia și Bianca Mei-Roșu. 
Elena Zaharia a câștigat trei medalii: argint cu echipa (alături de Ioana Sîngeorzan și Evelyn Ungvari), argint în proba de dublu (alături de Ioana Sîngeorzan) și bronz în proba de simplu, toate la juniori ll. La rândul său, Bianca Mei-Roșu a reușit să se încununeze campioană în proba de simplu - junioare lll, tot în această probă Cristina Sîngeorzan cucerind medalia de bronz. 
Alte medalii au mai fost obținute de Luca Oprea - aur, simplu, juniori lll; Patrick Anghel - bronz, simplu, juniori lll; Darius Movileanu/Andrei Tomică - bronz, dublu masculin, juniori ll; Dragoș Bujor, Iulian Chiriță, Darius Movileanu și Andrei Tomică - argint, echipe, juniori ll. 
Antrenoarea junioarelor lll - constănțeana Anamaria Sebe. 


Pe podium, la Guadalajara 
În Spania, la Guadalajara, românii au câștigat alte două medalii. Adina Diaconu a pierdut finala probei de simplu în fața japonezei Miyu Kato, scor 2-4, în timp ce Rareș Sipoș și-a adjudecat bronzul, fiind învins în semifinală de Zhai Yujia, din China, scor 0-4. 
Seniorii nu au fost la fel de norocoși, Bernadette Szocs oprindu-se în sferturile de finală ale Openului Omanului, atât în proba de simplu, cât și în cea de dublu, acolo unde făcea echipă cu fratele său, Hunor. 


Eliza Samara, în finala Ligii Campionilor 
Constănțeanca Elizabeta Samara va disputa finala Ligii Campionilor la tenis de masă pe echipe, alături de KTS Enea Siarka Tarnobrzeg, după ce echipa poloneză a învins formația austriacă Ling AG Froschberg, în două manșe încheiate cu același scor, 3-1. 
În partida retur, din week-end, greul a fost dus de chinezoaicele Ying Han și Qian Li, cele care au obținut toate cele trei puncte pentru formația poloneză, aflată la a treia finală europeană în ultimii trei ani. KTS Enea Siarka Tarnobrzeg va juca în ultimul act împotriva echipei Dr. Casl Zagreb, din Croația. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0938 secunde