Tir cu arcul / Tricolorii, patru medalii la Campionatul European, toate la juniori

150
Tir cu arcul / Tricolorii, patru medalii la Campionatul European, toate la juniori - 24179637261347367032680003336487-1631529961.jpg

Articole de la același autor

Delegaţia României a cucerit nu mai puţin de patru medalii - două de aur, una de argint și una de bronz -, toate în întrecerea juniorilor, la ediţia 2021 a Campionatului European, competiţie desfășurată în Croaţia, la Porec, informează Comitetul Olimpic şi Sportiv Român.

Astfel, echipa feminină de junioare, în componența Andreea Albu, Beatrice Miklos și Elena Topliceanu, a devenit campioană europeană. Româncele, antrenate de Viorel Habian și Cezar Alexandrescu, au fost urmate pe podium de echipele Italiei și cea a Marii Britanii.

Beatrice Miklos a devenit campioană europeană de junioare la recurve, divizie olimpică, după o finală dominată în fața slovenei M. Obljubek. Bronzul i-a revenit croatei T. Kovacic.

În aceeași competiție, Mădălina Amăistroaie, participantă la JO Tokyo 2020, a terminat pe locul 5.

Argintul delegației României a fost câștigat de Mario Țîmpu la recurve juniori. Deși a avut același punctaj cu adversarul său, el a fost învins în finală de cehul Hermanek. Bronzul a fost cucerit de M. Balsamo, Italia.

Elena Topliceanu a câștigat medalia de bronz la barebow. Românca a fost întrecută, în ordine, de italianca Meloni și britanica Morton.

Cu cele patru medalii, România a terminat competiția pe locul 5 în clasamentul pe națiuni.

Foto: Facebook / Comitetul Olimpic şi Sportiv Român / European Field Championships - Porec 2021 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.5322 secunde