Ţineţi ritmul! Turul Ciclist CELCO - Marea Neagră

976
Ţineţi ritmul! Turul Ciclist CELCO - Marea Neagră - tineti-1620744651.jpg

Articole de la același autor

Asociaţia Clubul de Ciclism BikeRehab, în colaborare cu CELCO SA şi în parteneriat cu Federaţia Română de Ciclism, organizează, în zilele de 22 şi 23 mai, în aria judeţului Constanţa, Turul Ciclist CELCO - Marea Neagră.

La etapele de Contratimp Individual + Fond şi Circuit, pot participa sportivi licenţiaţi ai Federaţiei Române de Ciclism, cu vârsta minimă de 14 ani, dar şi sportivi amatori, cu sau fără licenţă de amator emisă de Federaţia Română de Ciclism.

Vârsta minimă de participare este 14 ani la cursa de Fond + Contratimp şi 5 ani la cursa de Circuit. Persoanele sub 18 ani pot participa numai cu acordul părinţilor sau al tutorilor legali, iar la startul cursei de copii, se poate alinia orice copil cu vârsta cuprinsă între 5 şi 13 ani.

Sunt acceptate în competiţie cursierele şi bicicletele de contratimp. Bicicletele de contratimp sunt acceptate doar în proba de contratimp individual, iar ghidonul de contratimp este permis doar în proba de contratimp individual. Nu sunt permise bicicletele tip MTB.

Cicliştii vor putea participa la una sau mai multe din următoarele etape: Etapa de Fond, aproximativ 90 km; Etapa de Circuit, 1 h, 30 min+3 ture, cu trei sprinturi intermediare la 30 min; Turul Ciclist CELCO - Marea Neagră (toate cele trei etape) - Etapa de Contratimp Individual 5 km + Etapa de Fond + Etapa Circuit. La Etapa de Contratimp, pot participa doar sportivii înscrişi la toate trei probele.

Sportivii care nu participă la toate cele trei etape nu vor fi incluşi în clasamentul general al Turului Ciclist CELCO - Marea Neagră, ci doar în clasamentul de etapă.

Iată şi amănunte despre Cursa Copiilor (circuit) - ture 1 km; 5-6 ani mixt - 1 tură; 7-8 ani mixt - 2 ture; 9-10 ani mixt - 2 ture; 11-12 ani mixt - 3 ture; 13-14 ani mixt - 3 ture. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2091 secunde