Thierry Van Cleemput: Simona Halep e o mare campioană, dar nu mi se potrivește deloc

317
Thierry Van Cleemput: Simona Halep e o mare campioană, dar nu mi se potrivește deloc - lmpwzyz3ptu4mczoyxnoptfinjfhmzg3-1550436831.jpg

Articole recomandate

Antrenorul belgian Thierry Van Cleemput a declarat, duminică, după despărțirea de jucătoarea română de tenis Simona Halep, că nu are ''armele'' pentru a ajuta fostul lider mondial, astfel că de comun acord cele două părți au decis să pună capăt colaborării.

''Țin să spun că totul s-a desfășurat bine la Doha, iar ea e o mare campioană și o fată de treabă. A făcut un turneu bun. Dar nu mi se potrivește deloc. Nu sunt capabil să o ajut. Doream o perioadă de încercare, de antrenamente la București, și o perioadă de încercare la turnee, înainte de a devenit oficial antrenorul său. Lucrurile au fost bune la turneu, dar, cum am mai spus, nu pot să o ajut și nu mă tem să spun acest lucru. Nu-i pot oferi lucruri pe care nu le cunosc sau pe care nu știu să le fac. Ea face totul când e pe teren. Dacă joacă rău, nu e vina mea. Dacă joacă bine, nu e meritul meu. Nu am abilitatea de a putea cu adevărat să mă implic, nu am armele. Când am văzut asta, ne-am întrebat la ce servește (colaborarea, n. red.). Nu vreau să fiu alături de Simona Halep doar pentru a primi un salariu. Vreau să fiu alături de ea ca să îmi fac meseria de formator, pentru că pot propune soluții. Iar aici nu am simțit asta, nici unul, nici altul. Și ne-am spus că trebuie să continuăm colaborarea, pentru că ar fi o eroare, și nu ar fi bine nici pentru ea, nici pentru mine'', a declarat Van Cleemput pentru site-ul radioteleviziunii belgiene (RTBF).

Sursa: digi24.ro

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7519 secunde