"The Special One" s-a întors. La ce echipă va antrena Jos Mourinho

818

Articole de la același autor

Echipa engleză de fotbal Tottenham Hotspur l-a concediat marți pe antrenorul argentinian Mauricio Pochettino, sub comanda căruia gruparea londoneză a disputat finala ediției trecute a Ligii Campionilor, angajându-l în locul acestuia pe portughezul Jose Mourinho, informează BBC.

"Rezultatele interne de la finalul sezonului trecut și din debutul celui actual au fost extrem de dezamăgitoare"", a explicat Tottenham într-un comunicat.

Formația din nordul Londrei ocupă în prezent locul 14 în Premier League, după ce a câștigat doar 3 dintre cele 12 meciuri disputate de la debutul acestui sezon.

În plus, Tottenham a fost eliminată din Cupa Ligii engleze de o echipă de divizia a patra, iar în campionat nu a mai câștigat niciun joc din 28 septembrie.

Oficialii clubului londonez i-au găsit rapid un succesor lui Pochettino, angajându-l pe portughezul Jose Mourinho liber de liber de contract după despărțirea de Manchester United, în urmă cu 11 luni. Tehnicianul lusitan, care a mai antrenat în cursul carierei sale formațiile FC Porto, Chelsea Londra, Inter Milano și Real Madrid, a semnat un acord cu Totenham valabil până la finalu sezonului 2022-2023 cu Tottenham, potrivit BBC.

În vârstă de 56 ani, Jose Mourinho a colaborat în ultima perioadă cu postul de televiziune Sky și a declarat recent că așteaptă o "ocazie potrivită" pentru a reveni pe banca tehnică.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8769 secunde