Tenismenul constănțean Andrei Timaru, pe podium! „A fost o experienţă minunată!”

690

Articole recomandate

În perioada 16-26 iunie, la Centrul Național de Tenis București au avut loc Campionatele Naționale Individuale de Vară U10, competiție organizată de Federația Română de Tenis. În cadrul acestei competiții, sportivul constănțean Andrei Timaru, legitimat la CS Tenis TDC Constanța și pregătit de tatăl său, antrenorul Doru Timaru, a obținut titlul de vicecampion național la proba de dublu.



Andrei l-a avut coechipier pe bucureșteanul Ianis Ghiulea, legitimat la AS CS Libra Phoenix București și pregătit de profesorul Toni Popa. După trei meciuri câștigate fără mari probleme, în finala de dublu, Andrei și Ianis au întâlnit perechea formată din Nicholas Andrei Tănasă, de la CSM Brăila, și Cătălin Munteanu de la CSM Unirea Slobozia. După un prim set câștigat cu scorul de 4-0, adversarii s-au impus în setul secund cu 4-2, iar în match tie-break cu 11-9.



Arbitrul principal al competiției a fost Cristian Ștefan, ajutat pe tot parcursul turneului de arbitrii Oana Irimescu, Corina Toader, Tudor Antonescu, Cornel Chivaru și Stelică Mușat.



„A fost o experiență minunată să pot ajunge în finala Campionatelor Naționale la U10. Mă voi pregăti în continuare la fel de intens și sper ca anul următor să pot câștiga chiar locul întâi”, a declarat micul sportiv constănțean.





Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5367 secunde