Tenismenii constănțeni, campioni naționali de vară

247
Tenismenii constănțeni, campioni naționali de vară - 12-1494303896.jpg

Articole de la același autor

Unul dintre cei mai promițători tenismeni din România, constănțeanul Adrian Boitan (17 ani, 180 ITF), a câștigat Campionatul Național individual de vară, desfășurat, zilele trecute, la București. În ultimul act, sportivul legitimat la Tenis Club Idu Mamaia l-a învins, în două seturi, scor 6-2, 6-4, pe bucureșteanul Dan Tomescu. 


Evoluții remarcabile au avut și ceilalți doi sportivi din Constanța aflați pe tabloul de simplu, Edris Fetisleam și Ștefan Paloși oprindu-se în sferturile de finală. Cei doi au făcut pereche la dublu și au fost foarte aproape de finală, însă au cedat în fața cuplului Dan Abrudan/Vladislav Menic, scor 6-2, 3-6, 13-15. 


Pe tabloul feminin de dublu, jucătoarea legitimată la LPS "Nicolae Rotaru" Constanța Selma Cadâr, alături de Andreea Prisăcariu (CSM București), a obținut medaliile de aur, după victoria (6-2, 6-3) în fața cuplului Izabela Novac/Luminița Tutunaru. 


Selma Cadâr și-a adjudecat trofeul și în proba de dublu mixt, acolo unde a făcut echipă cu Matei Georgescu. La simplu, constănțeanca s-a oprit în semifinale, după ce a pierdut în fața Georgiei Crăciun, scor 4-6, 6-7.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5855 secunde