Tenis, WTA Madrid: Belinda Bencic o învinge pe Naomi Osaka și va fi adversara Simonei Halep în semifinale

222
Tenis, WTA Madrid: Belinda Bencic o învinge pe Naomi Osaka și va fi adversara Simonei Halep în semifinale - belindabencic-1557414264.jpg

Articole recomandate

Naomi Osaka a condus cu 5-3 în setul decisiv al partidei cu Belinda Bencic (Elveția, 18 WTA), însă nu a reușit să închidă partida. Mai mult decât atât, nipona a cedat următoarele patru game-uri și a fost eliminată în sferturile de la Madrid (6-3, 2-6, 5-7). Bencic va fi adversara Simonei Halep în semifinalele turneului Premier Mandatory de la Caja Magica.


Osaka a început în forță meciul cu Bencic, a câștigat primul set cu 6-3 și lucrurile mergeau în favoarea niponei. 


O adevărată luptătoare, Belinda nu a renunțat, a făcut unele ajustări în jocul său (și-a asumat mai multe riscuri, a fost agresivă la retur, a încercat să o determine pe adversară să lovească din afara zonei de confort) și a câștigat setul al doilea cu 6-2. 


Decisivul a fost unul cu mult dramatism, Osaka ajungând până în situația de a se afla la un singur game distanță de calificarea în semifinale (a condus cu 5-3). 
Acest lucru nu s-a întâmplat, Naomi cedând patru game-uri la rând. Bencic s-a impus cu 7-5, după o partidă care a durat două ore și 11 minute. 


Elvețianca se va duela în semifinalele de la Madrid cu Simona Halep.


De știut: Dacă va câștiga titlul de la Madrid (ar fi al treilea din carieră după cele din 2016 și 2017), Simona Halep va reveni de săptămâna viitoare pe locul 1 în clasamentul WTA. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.0057 secunde