Tenis / Sorana Cîrstea și Andreea Mitu vor juca finala turneului de la Lugano cu perechea Veronika Kudermetova/Galina Voskoboeva

335
Tenis / Sorana Cîrstea și Andreea Mitu vor juca finala turneului de la Lugano cu perechea Veronika Kudermetova/Galina Voskoboeva - soranacrstea537iandreeamitu-1555167969.jpg

Articole recomandate

Sorana Cîrstea și Andreea Mitu și-au aflat, sâmbătă, adversarele din finala probei de dublu a turneului International de la Lugano (Elveția). Perechea română se va duela cu echipa Veronika Kudermetova (Rusia)/Galina Voskoboeva (Kazakhstan), cap de serie numărul 1.


Kudermetova (21 de ani) și Voskoboeva (34 de ani) au trecut în semifinale de Belinda Bencic (Elveția) și Viktoria Kuzmova (Slovacia), favoritele numărul 4, scor 6-3, 7-6(5). Partida a durat o oră și 33 de minute.


La precedenta competiție la care au format o echipă, Kudermetova și Voskoboeva au câștigat trofeul. Se întâmpla în luna noiembrie a anului trecut, la turneul de la Limoges (Franța): 7-5, 6-4 în fața perechii Timea Bacsinszky/Vera Zvonareva.


Vineri, Sorana Cîrstea și Andreea Mitu (favoritele numărul 3) le-au învins în penultimul act pe elvețiencele Timea Bacsinszky/Ylena In-Albon, scor 6-4, 6-3.


Finala probei de dublu de la Lugano se va disputa duminică, de la ora 14:00, putând fi urmărită în direct la Digi Sport.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5785 secunde