Tenis / Simona Halep joacă azi în semifinale la Roma cu Maria Șarapova

115
Tenis / Simona Halep joacă azi în semifinale la Roma cu Maria Șarapova - sim-1526719736.jpg

Articole recomandate

Simona Halep, numărul unu mondial, s-a calificat în semifinalele turneului WTA de la Roma, dotat cu premii totale de 3.351.729 dolari, vineri seara, după ce a învins-o pe Caroline Garcia (Franța), cu 6-2, 6-3.


Simona Halep a închis meciul cu un punct splendid și va rămâne lider mondial și după turneul de la Roma. În semifinale, o va întâlni pe Maria Șarapova.


Simona Halep va juca în semifinale cu Maria Șarapova, sâmbătă, de la ora 18:00.


Maria Șarapova, 31 de ani și numărul 40 mondial, s-a calificat în semifinalele turneului WTA de la Roma, dotat cu premii de 2.703.000 euro, învingând-o vineri în trei seturi, 6-7(6/8), 6-4, 7-5, pe mult mai tânăra jucătoare letonă Jelena Ostapenko, 20 ani, numărul 6 mondial.


Maria Șarapova (30 de ani) s-a despărțit recent de mentorul ei, Sven Groeneveld, iar rusoaica a fost surprinsă alături de un nou tehnician la antrenamentele premergătoare sezonului pe zgură, conform Mediafax. Șarapova se pregăteșe împreună cu Thomas Hogstedt în Florida, presa americană speculând că Maria îl va angaja pe acesta.


Din cauza temperamentului său rece, Hogstedt nu i-a câștigat încrederea actualului Simonei Halep, care n-a mai recurs la serviciile acestuia. După scurta experiență avută în staff-ul lui Halep, Thomas le-a mai pregătit pe Eugenie Bouchard și Madison Keys.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6116 secunde