Tenis, Roland Garros 2019 / Bianca Andreescu s-a retras, Kiki Bertens a abandonat

184
Tenis, Roland Garros 2019 / Bianca Andreescu s-a retras, Kiki Bertens a abandonat - biancaandreescu-1559154632.jpg

Articole recomandate

Bianca Andreescu și Kiki Bertens, două dintre sportivele considerate "revelații" ale acestui an competițional în tenis și care erau cotate ca posibile câștigătoare ale Roland Garros 2019 au părăsit miercuri French Open din cauza unor probleme medicale.


Sportiva canadiană de origine română Bianca Andreescu, numărul 23 mondial, a decis să se retragă din competiția de la Roland Garros înaintea confruntării pe care o avea programată joi cu americanca Sofia Kenin, locul 35 WTA. Andreescu are probleme la umărul drept, ceea ce înseamnă că nu s-a refăcut după accidentarea suferită la începutul anului. Câștigătoare surpriză la Indian Wells 2019, Bianca Andreescu, în vârstă de numai 18 ani, a abandonat în turneul Miami 2019, deși îl începuse bine, din cauza accidentării la umăr. Pentru ea a urmat apoi o pauză competițională de două luni. Nu a fost prezentă nici la turneele de la Madrid și Roma.


Pe de altă parte, olandeza Kiki Bertens, locul 4 WTA și cap de serie 4, considerată de mulți specialiști una dintre marile favorite pentru câștigarea turneului de anul acesta de la Paris, a abandonat, miercuri, în turul doi de la French Open 2019, în primul set al confruntării cu sportiva slovacă Viktoria Kuzmova, numărul 46 mondial.


Kiki Bertens a renunțat din cauza unor probleme medicale după 21 de minute de joc, când scorul era 3-1 pentru Kuzmova. "Nu am deloc putere și nu mă simt bine", a spus Kiki Bertens.


Viktoria Kuzmova va juca în runda următoare cu jucătoarea care se va impune în meciul Johanna Konta (Marea Britanie, 26 WTA) – Lauren Davis (SUA, 111 WTA).


Deținătoarea trofeului, Simona Halep, locul 3 WTA, o va întâlni, joi, pe sportiva poloneză Magda Linette, numărul 87 mondial, în turul doi al probei de simplu feminin de la Roland Garros, potrivit programului anunțat de organizatori.


Meciul dintre Halep și Linette va fi al patrulea de pe terenul Suzanne-Lenglen, astfel că va începe în jurul orei 18:30. Înaintea acestei confruntări sunt programate meciurile Naomi Osaka (Japonia), cap de serie 1 – Victoria Azarenka (Belarus), Novak Djokovic (Serbia), cap de serie 1 – Henri Laaksonen (Elveția), Adrian Mannarino (Franța) – Gael Monfils (Franța), cap de serie 14.


Pe terenul 13, de la ora 12:00, Sorana Cîrstea, numărul 84 mondial, va juca împotriva spaniolei Aliona Bolsova (137 WTA), meci urmat de confruntarea dintre Irina Begu, locul 116 mondial, și Karolina Muchova (Cehia, 73 WTA).




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4481 secunde