Tenis / Rafael Nadal debutează cu o victorie în fața lui Paire la Roland Garros

105
Tenis / Rafael Nadal debutează cu o victorie în fața lui Paire la Roland Garros - rafaelnadal-1496068734.jpg

Articole recomandate

Spaniolul Rafael Nadal, nr. 4 mondial, a debutat luni cu o victorie în trei seturi, 6-1, 6-4, 6-1, într-o oră și 52 de minute, în fața francezului Benoit Paire, obținând calificarea în turul 2 la Roland Garros, al doilea turneu de Mare Șlem al anului.


Spaniolul declarase că Paire nu este adversarul pe care și l-ar fi dorit în primul tur, însă, în afara setului doi, el nu a fost pus deloc în dificultate.

În încercarea de a obține cel de-al 10-lea său titlu la Paris, Nadal nu mai jucase de la înfrângerea suferită în sferturile de finală ale turneului de la Roma în fața austriacului Dominic Thiem acum 10 zile. Aceasta a fost singura sa înfrângere pe zgură după trei titluri cucerite la Monte Carlo, Barcelona și Madrid.

Spaniolul a dominat de pe fundul terenului cu extraordinara sa lovitură de dreapta și a alergat foarte bine pentru a amortiza loviturile francezului, nr. 45 mondial, care nu a reușit să-i ia decât un singur break în setul 2, la 3-1. În finalul meciului, Paire a părut jenat la serviciu de dureri abdominale, potrivit Agerpres.ro.

În turul doi, Nadal va juca împotriva olandezului Robin Haase, care trecut de australianul Alex De Minaur în trei seturi: 6-2, 6-3, 6-1.

Alte rezultate din turul 1:

Simone Bolelli (Italia) — Nicolas Mahut (Franța) 6-4, 6-2, 6-2

David Goffin (Belgia/N.10) — Paul-Henri Mathieu (Franța) 6-2, 6-2, 6-2

Diego Schwartzman (Argentina) — Andrei Rublev (Rusia) 0-6, 6-4, 6-2, 6-7 (3/7), 9-7



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7102 secunde