Tenis / Mihaela Buzărnescu s-a calificat în sferturile turneului WTA de la Linz

112
Tenis / Mihaela Buzărnescu s-a calificat în sferturile turneului WTA de la Linz - mihaelabuzrnescu-1507746351.jpg

Articole recomandate

Jucătoarea română de tenis Mihaela Buzărnescu s-a calificat în sferturile de finală ale turneului WTA de la Linz (Austria), dotat cu premii totale de 226.750 dolari, miercuri seara, după o victorie remarcabilă în fața croatei Ajla Tomljanovic, cu scorul de 4-6, 7-6 (1), 6-1.

Buzărnescu (29 ani, 105 WTA), care de luni va intra pentru prima oară în top 100, a reușit cel mai bun rezultat al carierei, alături de calificarea pe tabloul principal la US Open, anul acesta, potrivit Agerpres.ro

Mihaela Buzărnescu, venită din calificări, a obținut victoria după două ore și 18 minute în fața unei jucătoare de 24 de ani, care ocupă locul 177 în ierarhia mondială. Tomljanovic ocupa locul 47 în februarie 2015.

Românca și-a asigurat un cec de 4.758 euro și 78 puncte WTA. Mihaela, care în decembrie anul trecut a primit titlul de ''Doctor în Educație Fizică și Sport'' din partea UNEFS, va juca în sferturi cu învingătoarea dintre spaniola Lara Arruabarrena Vecino și elvețianca Belinda Bencic.

Buzărnescu este calificată și în sferturi la dublu, alături de Oksana Kalașnikova (Georgia).

Tot miercuri, Sorana Cîrstea, a cincea favorită, s-a calificat în optimi după 6-3, 7-5 cu belgianca Alison van Uytvanck. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3582 secunde