Tenis / Mihaela Buzărnescu s-a calificat în optimile turneului WTA de la Linz

84
Tenis / Mihaela Buzărnescu s-a calificat în optimile turneului WTA de la Linz - mihaelabuzrnescu-1507645678.jpg

Articole recomandate

Jucătoarea română de tenis Mihaela Buzărnescu, nr. 105 mondial, s-a calificat în optimile de finală ale turneului WTA de la Linz (Austria), dotat cu premii totale de 226.750 dolari, în urma victoriei obținute marți în două seturi, 7-6 (10-8), 6-3, în fața favoritei nr. 4, estoniana Anett Kontaveit.


Buzărnescu (29 ani), venită din calificări, a avut nevoie de o oră și 35 de minute pentru a trece de Kontaveit (21 ani), nr. 35 mondial, unul dintre cele mai bune rezultate din cariera sa.

Românca și-a asigurat un cec de 2.669 dolari și 48 puncte WTA, transmite Agerpres.ro.

În optimi, Mihaela Buzărnescu va juca împotriva învingătoarei meciului dintre croata Alja Tomljanovic (177 WTA) și portoricana Monica Puig (67 WTA), campioana olimpică en titre.

La dublu, Buzărnescu face pereche cu jucătoarea georgiană Oksana Kalașnikova, adversarele din primul tur fiind Lara Arruabarrena și Veronica Cepede Royg (Paraguay).

Pe tabloul principal al probei de simplu se mai o româncă, Sorana Cîrstea (37 WTA), cap de serie nr. 5, care va juca miercuri, în primul tur, împotriva belgiencei Alison Van Uytvanck (85 WTA).



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.402 secunde