Tenis - Fed Cup: Angelique Kerber ar putea rata barajul dintre Germania și Letonia

868
Tenis - Fed Cup: Angelique Kerber ar putea rata barajul dintre Germania și Letonia - 11openwomenhparticlelarge-1555418428.jpg

Articole recomandate

Angelique Kerber, cea mai bună jucătoare germană de tenis a ultimilor ani, ar putea rata barajul de retrogradare/promovare în Grupa Mondială a Fed Cup dintre echipa țării sale și cea a Letoniei, care începe vineri la Riga, informează DPA.

Kerber, 31 de ani, câștigătoare a trei turnee de Mare Șlem, suferă de o răceală puternică, iar căpitanul Jens Gerlach a afirmat că sunt șanse mici ca ea să se refacă pentru barajul cu Letonia. Gerlach a convocat-o pe Mona Barthel, locul 90 WTA, dar aceasta este departe de nivelul lui Kerber, aflată pe poziția a cincea în ierarhia mondială.

Julia Goerges, Andrea Petkovic și Anna-Lena Groenefeld, specialistă a probei de dublu, sunt celelalte componente ale echipei Germaniei pentru duelul cu Letonia, ce va avea loc pe suprafață dură, în sală. Germania nu a lipsit în ultimii șase ani din elita Fed Cup.

Letonia are și ea probleme, Anastasija Sevastova, locul 13 mondial, fiind accidentată. Țara baltică se bazează pe Jelena Ostapenko, fostă câștigătoare la Roland Garros, în încercarea sa de a se califica în premieră în Grupa Mondială.

În semifinalele competiției se dispută meciurile Franța - România și Australia - Belarus. Celelalte baraje de retrogradare/promovare sunt Cehia - Canada, SUA - Elveția și Belgia - Spania.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3603 secunde