Tenis, clasament WTA. Pe ce loc se află sportivele noastre

211
1
Tenis, clasament WTA. Pe ce loc se află sportivele noastre - simonahalepzvq11rfzo3011xp2spkiv-1433744203.jpg

Articole recomandate

Simona Halep se menține pe locul al treilea în clasamentul celor mai bune jucătoare din circuitul profesionist feminin de tenis, în ciuda faptului că a fost eliminată din turul al doilea la Roland Garros. 


Americanca Serena Williams, câștigătoarea Openului Franței, conduce detașat în clasament, urmată de cehoaica Petra Kvitova, care a urcat două locuri, în timp ce rusoaica Maria Șarapova, învingătoarea de anul trecut, a coborât pe locul patru, la 180 de puncte de Halep.

Un salt remarcabil a reușit Andreea Mitu (32 de locuri), de pe 100 pe 68, după ce a atins faza optimilor la Roland Garros, aceasta fiind cea mai bună clasare din cariera sa. Și Irina Begu se află la cea mai bună clasare, locul 29, față de 30 pe cât se afla înaintea celui de-al doilea turneu de Mare Șlem al anului.

În top 100 se mai găsesc două românce, Alexandra Dulgheru, care a coborât nouă locuri și se află pe 60, și Monica Niculescu, pe 61, după o urcare de șase poziții.

La dublu, Monica Niculescu este cea mai bună reprezentantă a țării noastre, pe 52 (coborâre de trei locuri), Irina Begu a coborât două poziții (56), iar Raluca Olaru a coborât patru trepte, fiind pe 60.


Comentează știrea

catalin
8 iunie 2015

Angajare imediata !!!!! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Se lucreaza part-time sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Valabil in toate orasele !!! Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "detalii" la adresa de email [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4088 secunde