Tenis, „Billie Jean King Cup” / Gabriela Ruse: „E presiune pentru noi, jucătoarele care venim din spate”

789
Tenis, „Billie Jean King Cup” / Gabriela Ruse: „E presiune pentru noi, jucătoarele care venim din spate” - tenisruse-1618514013.jpg

Articole recomandate

Jucătoarea română de tenis Gabriela Ruse (168 WTA) este de părere că România poate învinge Italia în play-off-ul Grupei Mondiale a „Billie Jean King Cup”.

„Ne dorim să câştigăm, să jucăm bine şi să producem surpriza. Ultima dată când am jucat la Cluj au fost momente grele şi emoţiile m-au copleşit. Dar de data asta va fi diferit, în primul rând pentru că nu avem spectatori în tribune şi totul este schimbat.

Este o presiune pentru noi, jucătoarele care venim din spate, pentru a ajunge la nivelul celor de dinaintea noastră. Dar vom încerca să muncim şi să dăm tot ce avem mai bun pentru a câştiga.

Nu e un lucru bun pentru noi că nu o avem pe Simona Halep în echipă, însă vom încerca să ne descurcăm cu ce avem”, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă susţinută la Cluj, Gabriela Ruse.

Echipa României întâlneşte, vineri şi sâmbătă, în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, selecţionata Italiei, în play-off-ul Grupei Mondiale a „Billie Jean King Cup”.

Foto: Facebook / Gabriela Ruse

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5068 secunde