Tenis / Andy Murray s-a calificat în finala Turneului Campionilor

139
1
Tenis / Andy Murray s-a calificat în finala Turneului Campionilor - any-1479581091.jpg

Articole recomandate

Tenismanul britanic Andy Murray s-a calificat în premieră în finala Turneului Campionilor, sâmbătă, după un meci maraton de 3 ore și 37 minute cu canadianul Milos Raonic, pe care l-a învins cu 5-7, 7-6 (7/5), 7-6 (11/9), în semifinale.


Cealaltă semifinală va fi între japonezul Kei Nishikori și sârbul Novak Djokovic, iar un succes al asiaticului ar însemna că Murray va termina anul pe primul loc în clasamentul ATP.

Scoțianul a transformat abia a patra sa minge de meci, după ce a salvat una în confruntarea cu Raonic, în fața căruia s-a impus anul acesta în finalele de la Queen's și Wimbledon.

Murray a reușit a 23-a sa victorie consecutivă și a pus capăt seriei negre de la Turneul Campionilor, după ce a pierdut în precedentele sale trei semifinale (2008, 2010, 2012).

Raonic a reușit 10 ași, Murray 6, ambii făcând câte 6 duble greșeli, potrivit Agerpres.ro.

Murray are acum 9-3 în meciurile directe cu canadianul.



Comentează știrea

costica
20 noiembrie 2016
opinie

Cea mai buna echipa pentru Hollywood! Hollywood te asteapta! Super-sansa! Un film original si bani online pentru tine! Vrei sa castigi bani cu un subiect de film? Echipa ambitioasa! Pachet complet pentru castiguri online! Sistem de castig cu un subiect de film! Incredibil! Hollywood va face un film bun! Solicita acum detalii la adresa de email :pacurarucostica1963@gmail com

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2721 secunde